Repetitieavond Ichthuskerk

Wil je bij ons komen zingen?

Heb jij altijd al eens willen zingen in een koor?
Ben je tussen de 18 en 60 jaar?
Kom eens langs en zing met ons mee!

Wij repeteren elke dinsdagavond.
Van 20:15 uur tot 22:15 uur vind je ons in de Ichthuskerk in Bodegraven.

En jij bent elke dinsdagavond welkom!

Hoewel we een aantal keer per jaar speciale inloopavonden organiseren, hoef je je niet aan te melden of te wachten op een open repetitie. Onze deuren staan altijd open; voor jou en eventueel ook voor iedereen die jij meeneemt. Iedereen tussen de 18 en 60* kan lid worden van het koor. Je hebt geen zang-ervaring nodig om lid te kunnen worden. (*Na je 60e stopt je lidmaatschap.)

Meezingen, sfeerproeven en genieten; dat is waar onze inloopavonden voor bedoeld zijn. Voor een vliegende start en een goede indruk, is een inloopavond perfect geschikt. Op deze avonden starten we vaak met het repeteren van een nieuw nummer.

Daarnaast zijn de inloopavonden ’tactisch’ gepland; ze vinden vaak plaats op de momenten die ideaal zijn om aan te haken. Bijvoorbeeld begin september. In die periode start het koorseizoen weer en maken wij een begin aan de Kerstzang. Besluit je op deze inloopavond lid te worden, kun je jezelf samen met ons klaarstomen en sta je na 3 maanden zelfverzekerd tussen ons te stralen op de Kerstzang!

Mocht je enthousiast zijn en lid willen worden van ons koor, kun je dit tijdens je bezoek aan onze repetitie(s) aangeven. Je krijgt sowieso wat informatie en een inschrijfformulier van ons mee. Er is een maandelijkse contributie van toepassing, welke samen met de algemene regels en voorwaarden zullen worden toegelicht bij aanvang van jouw lidmaatschap.

Neem gerust contact met ons op indien je vooraf wat meer informatie wilt over ons koor, of over de procedure rondom een lidmaatschap. Hiervoor kun je de contactpagina van deze website gebruiken.

Heel graag tot dinsdag!

© 2015 Promising Voices | Interkerkelijk koor | Cookiebeleid
Top
Volg ons: