Wil je dat wij komen zingen?

Wij houden van zingen.
Wij verlenen gemiddeld 5 tot 7 keer per jaar onze medewerking.
De invulling van deze medewerkingen verschilt. In de afgelopen jaren hebben we veel mooie dingen mogen omlijsten, invullen en meemaken.

Zo proberen wij minimaal één keer per jaar een kerkdienst in een ziekenhuis muzikaal te omlijsten. Maar ook verlenen wij graag onze medewerking aan reguliere diensten in verschillende kerkelijke gemeenschappen. Daarnaast zoeken wij graag naar bijzondere samenwerkingen. Bijvoorbeeld in concertvorm, met andere koren of bijzondere muzikanten. Wanneer wij iets te vieren hebben organiseren wij vaak een concert, zoals gebeurde bij onze CD- presentaties en jubilea als koor. Andersom hadden wij in de afgelopen jaren ook meerdere malen de eer om als gastkoor te komen zingen, zoals bijvoorbeeld gebeurde bij het Mannenkoor van Martin Mans in de St. Jan in Gouda (2015).

Net zo enthousiast als wij?
Wij zijn benieuwd wat wij voor jou en/of elkaar kunnen betekenen.
Met ons brede repetoire en onze ruime ervaring vinden wij voor elke gelegenheid een gepaste invulling. Wij denken graag met je mee en houden van uitdagingen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

© 2015 Promising Voices | Interkerkelijk koor | Cookiebeleid
Top
Volg ons: