Dit jaar bestaat interkerkelijk Promising Voices 25 jaar.

Henriëtte Geluk, Erik de Gier en Jolanda de Graaff zijn al vanaf de oprichting in 1994 lid van Promising Voices. Leden van het eerste uur dus! Erik was zelfs één van de medeoprichters. We vroegen Henriëtte waarom ze al zo lang lid is. “Gewoon, omdat het zo’n geweldig koor is en ik het heerlijk vind om te zingen. Ik zou niet naar een ander koor willen.” Jolanda vult aan: “Het is heel gezellig met elkaar. Goede ontspanning door inspanning. Belangrijk om op deze manier het geloof uit te dragen.” Erik benoemt nog : ”Een avondje zingen is pure ontspanning: stress en zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon! “ Lachend:  “Ik kan gewoon niet meer zonder!“.

Dit jaar organiseert het koor voor de 24e keer de Volkskerstzang. Inmiddels zijn er ook meerdere Paaszangen geweest. Daarnaast verleent Promising Voices regelmatig haar medewerking aan kerkdiensten in Bodegraven en omgeving.

Het koor bestaat momenteel uit ruim 60 leden in de leeftijd van 18 tot 60 jaar. Er zijn jaren geweest waarin het ledenaantal rond de 80 man lag en daar hopen we weer naar terug te gaan. Iedere dinsdagavond wordt er van 20:15 tot 22:15 uur gerepeteerd onder leiding van Leon van Veen. Locatie hiervoor is de Ichthuskerk aan de Stationsweg in Bodegraven. Kom gerust eens langs om te kijken of het iets voor je is! Het veelal Engelstalige repertoire is varieert van klassieke liederen van John Rutter en Handel tot meer moderne gospelnummers van bijvoorbeeld Casting Crowns en Chris Tomlin.

25 juni jubileum Vriendenrepetitie

Op dinsdagavond 25 juni organiseert het koor een speciale jubileum Vriendenrepetitie. Promising Voices nodigt alle oud-leden uit om naar deze repetitie te komen. Via info@promisingvoices.nl kun je je opgeven en eventueel laten weten welke liederen uit het (oude) repertoire je die avond wilt zingen.

Graag tot dan!

Leuk, dit nieuwsbericht is ook te vinden op Rebonieuws!

© 2015 Promising Voices | Interkerkelijk koor | Cookiebeleid
Top
Volg ons: