Afgelopen zaterdag 17 december hebben wij drie keer mogen zingen over de geboorte van Jezus tijdens de jaarlijkse volkskerstzang in de Dorpskerk. Met een heel afwisselend programma en repertoire is het thema ‘Sing Noel’ bezongen. Soliste Joany Muskiet en de verschillende muzikanten maakten een feestje van de prachtige, sfeervolle avond.  

De avond begon met een aantal vrolijke nummers en een solo van Joany over Wie Jezus is. Daarna volgden rustiger en indringende stukken die iedereen liet nadenken over Wie is Hij voor jou? De avond werd afgesloten met het groot maken van God Die Zijn Zoon als kind geboren liet worden uit liefde voor ons! Met veel enthousiasme trok Joany ons en het publiek mee naar een muzikaal feestje. De collecte is dit jaar bestemd voor gehandicapte kinderen in Pakistan, via Kerk in Actie.

De muzikale ondersteuning en de krachtige, soulvolle solopartijen maakten het voor ons, de nummers en de avond tot een feest! Daardoor was de volkskerstzang afgelopen zaterdag wederom een hoogtepunt in ons koorseizoen.

Komende vrijdag 23 december verlenen wij onze medewerking aan de Bodegaafse Kerstwandeling. Wij zullen het Kerstrepetoire ten gehore brengen in de Ontmoetingskerk. Meelopen of komen kijken/luisteren is van harte aanbevolen. Meer informatie over de Kerstwandeling kunt u vinden op www.onderwegnaarkerst.nl Op dinsdag 17 en 24 januari aanstaande zijn er weer open repetities. Een ieder is van harte uitgenodigd te komen meezingen. Repetities starten om 20:15 uur in de Ichtuskerk te Bodegraven. Leeftijd vanaf 18 en tot 55 (vrouwen) of 60 (mannen) jaar. Geen zang- of koorervaring vereist.

Voor meer informatie over Promising Voices, de agenda, het laatste nieuws of bijvoorbeeld de Volkskerstzang kunt u terecht op de website van Promising Voices: www.promisingvoices.nl

(foto van www.rebonieuws.nl)

© 2015 Promising Voices | Interkerkelijk koor | Cookiebeleid
Top
Volg ons: