Op 19 december vond de jubileumeditie van de Volkskerstzang plaats. Voor de 20e keer vierden wij Kerst, met u en jou, temidden van duizenden lichtjes.

Het thema God’s Promise! stond centraal. In zowel de nummers die wij zongen, de vertellingen en de samenzang. Wat was het weer bijzonder om u allen te mogen verwelkomen in de mooie Dorpskerk. Drie keer hebben wij genoten van een enthousiast publiek.

Door crew, orkest en koor is er hard gewerkt aan weer een inspirerende Volkskerstzang. Dirigent Leon heeft het koor voor de jubileumeditie uitgedaagd op muzikaal gebied. De grote variatie in repertoire was pittig, maar o zo gaaf om te doen. Ambitieus als het was, kijken zowel het koor als de dirigent terug op een bijzonder geslaagde Volkskerstzang. Wat uitvoeringen betreft, maar ook muzikaal, inhoudelijk.

Solisten Ariën, Suzanne en Miranda wisten de uitvoeringen en ons als koor glans te geven. Met hun warme stemmen en grandioze samenzang tilden zij de Volkskerstzang naar grote hoogte. Wij zijn erg blij dat zij ons wilden versterken, ze waren een ongekende toegevoegde waarde.

Muzikanten, technici en natuurlijk Leon maakten de uitvoeringen tot één geheel. De Kerstsfeer was dankzij hen compleet en alles viel op de juiste plek, dankzij hun toegewijde en gepassioneerde inzet.

We hopen dat u net zo genoten heeft van de Volkskerstzang als wij. Graag tot volgend jaar. In maart 2016 organiseren wij een Paaszang, u bent van harte welkom! Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

IMGP4832

IMGP4890

IMGP4893

IMGP4917

Bekijk de volledige foto impressie op Facebook.

© 2015 Promising Voices | Interkerkelijk koor | Cookiebeleid
Top
Volg ons: