Zondagochtend, halleluja!
Dat gevoel overheerste zondag 22 oktober in de afgeladen dorpskerk in Zwammerdam. Onder leiding van Leon van Veen zongen we samen met de bezoekers over dat niets de vreugde en liefde voor God kan wegnemen. Zelfs niet oorlogen, aardbevingen en ander leed waar een mens mee te maken krijgt.
Tijdens de plusdienst, waarin zang de boventoon voerde, gaf ons koorlid Ben Kalisvaart uitleg bij de nummers die we ten gehore brachten, zoals het nummer dat centraal stond tijdens de zangdienst ‘God gave me a song’ en het nummer ‘Alive, forever amen!’
“Door deze uitleg spraken de nummers nog meer tot de verbeelding. Bijvoorbeeld ‘Old church choir’ over de manier waarop slaven vroeger hun geloof beleefden en hun overtuigingen.”, aldus één van de bezoekers. Van anderen hoorden we “Wat hebben jullie er een prachtige dienst van gemaakt vanmorgen, ik heb heel erg genoten. Prachtige liederen en puur evangelie! Bedankt! “.
Esther Kevelam, onze voorzitter , voegt daaraan toe: “Mooi om zoveel enthousiaste mensen te zien in de dorpskerk. In de toekomst willen we graag vaker zangdiensten verzorgen”.

beeld: Ariene Fotografie

© 2015 Promising Voices | Interkerkelijk koor | Cookiebeleid
Top
Volg ons: