Met nog een week te gaan tot de Kerstzang waren wij vrijdag 8 december te gast in Alphen aan de Rijn. Voor een groep van ongeveer 100 ouderen brachten we kerstliederen ten gehore die ook op 16 december voorbij komen. Voor ons een goede generale richting de Kerstzang en voor de ouderen van Oudshoorn een geweldige ervaring. De mensen genoten zichtbaar van de zang en het pianospel van onze dirigent Leon van Veen.

Enkele gasten uit Bodegraven, die ook op het ‘dorpsplein’ van Oudshoorn aanwezig waren, verheugen zich nu al op de Kerstzang op zaterdag 16 december. ‘Dit repertoire en dan met een heel orkest. Dat wordt nóg meer genieten!’. (Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via Zingenindekerk.nl.)

Het was niet de eerste keer dat we te gast waren bij verpleeghuis Oudshoorn. Ook vorig jaar brachten we een bezoek aan deze mensen. Annet Perdijk, ons  koorlid én vrijwilligerscoördinator bij Oudshoorn, kijkt vol trots terug op het concert. ‘Bewoners hebben enorm genoten! Het ‘Ere zij God’ en ‘Stille nacht, heilige nacht’ werd hier en daar zelfs meegezongen.’ Ook een collega-vrijwilliger beaamde dit en was geroerd door het enthousiasme van de bewoners. ‘Geweldig!

Foto’s: Ariene Fotografie

© 2015 Promising Voices | Interkerkelijk koor | Cookiebeleid
Top
Volg ons: