Komende zaterdag 26 maart organiseren wij voor het eerst een Paaszang. Na het vieren van Kerst tijdens de Volkskerstzang, willen wij nu graag samen met jou en u stilstaan bij Pasen. Dit doen wij door een mooie muzikale omlijsting, de medewerking van een solist en met behulp van een verteller.

Pasen is één van de belangrijkste momenten in het kerkelijk jaar. Promising Voices tracht al jaren op een passende manier stil te staan bij Pasen, wat dit jaar is gelukt. De vertelling van het Paasverhaal heeft daarbij een grote rol. Naast het zorgvuldig gekozen repertoire dat wij ten gehore zullen brengen, zal verteller Erwin de Vos hier een aandeel in hebben.

Voor deze Paaszang zijn er verschillende gastmuzikanten uitgenodigd, die de uitvoeringen samen met het vaste combo muzikaal zullen omlijsten. Dit betekent een muzikale aanvulling door o.a. een dwarsfluit, klarinet en violisten. Aan deze Paaszang zal daarnaast niemand minder dan Lucas Kramer zijn medewerking verlenen als solist.

Net als de Volkskerstzang, vindt de Paaszang plaats in de Dorpskerk. De uitvoeringen starten om 16:00 en 19:30 uur. De Paaszang is tot stand gekomen en realiseerbaar dankzij de samenwerking met Kerk in Actie: www.zingenindekerk.nl – de toegang is daardoor gratis. Kaartjes zijn gratis en gemakkelijk te bestellen via hun website.

Graag tot zaterdag!

© 2015 Promising Voices | Interkerkelijk koor | Cookiebeleid
Top
Volg ons: