Promising Voices is een interkerkelijk koor dat bestaat uit ongeveer 70 leden tussen de 18 en 55 jaar. Deze leden komen niet alleen uit Bodegraven, maar ook uit de plaatsen daaromheen. Het koor is bij veel mensen al bekend door de jaarlijkse Volkskerstzang (waar we nu alweer hard voor aan het repeteren zijn!) en sinds dit jaar ook de Paaszang. Regelmatig wordt er medewerking verleend aan diverse kerkdiensten in de regio.
Iedere dinsdagavond wordt er (serieus, maar ook gezellig) gerepeteerd onder leiding van Leon van Veen in de Ichthuskerk in Bodegraven van 20.15 tot 22.15 uur.
Het repertoire van Promising Voices is voornamelijk Engelstalig en bestaat uit swingende gospels, ingetogen ballads en andere christelijke liederen. We streven naar repertoire dat jong en oud aanspreekt.
Nieuwe leden van alle stemgroepen zijn van harte welkom, maar vooral onze mannen willen hun partij nog steviger neerzetten. En daarvoor zijn we op zoek naar u en jou! Kom gerust eens langs om te kijken of het wat voor je is.
Graag tot ziens!

© 2015 Promising Voices | Interkerkelijk koor | Cookiebeleid
Top
Volg ons: