Volkskerstzang 2014 – Joy to the world!

Volkskerstzang 2014
De Volkskerstzang vond dit jaar plaats op zaterdag 20 december. Het is de 19e editie van het inmiddels traditionele kerstfeest in Bodegraven. Net als voorgaande jaren is de locatie de Dorpskerk. Promising Voices verzorgt drie concerten: om half vijf (16:30u), om zeven uur (19:00u) en om negen uur (21:00u).

Natasia Zeeman
Promising Voices is trots dat Natasia Zeeman de soliste was tijdens de Volkskerstzang 2014. De jonge Haagse zangeres is veelzijdig en zit niet stil. Ze heeft zich diverse muziekstijlen eigen gemaakt, waaronder motown, soul, black gospel en pop. Ze betreedt podia van het sportpaleis in Antwerpen tot Rio de Janeiro en Curacao, waarbij ze samenwerkt met o.a. grote internationale gospel artiesten als Bob Fitts, Don Moen en Jessy Dixon. Ze woont in Nieuw Den Helder met haar man en kinderen.

Joy to the world
Het thema deze Volkskerstzang is Joy to the World. De invulling van het programma was hier op afgestemd. Een orkest van elf muzikanten begeleidt het koor en het geheel wordt omlijst door de karakteristieke aankleding van de kerk die kerst temidden van duizenden lichtjes symboliseert. Er was vertelling en samenzang verweven in het programma. Net als altijd is de Volkskerstzang voor alle leeftijden en toegankelijk voor minder validen.

© 2015 Promising Voices | Interkerkelijk koor | Cookiebeleid
Top
Volg ons: