20 jaar dankbaar: jubileumconcert hoogtepunt

Dankbaarheid was het thema en de tendens tijdens ons jubileumconcert ter ere van 20 jaar Promising Voices, afgelopen zaterdag 21 juni. De Ontmoetingskerk was sfeervol aangekleed, er was een ruime opkomst en al onze inspanningen wierpen zijn vruchten af. Het was een passend en veelzijdig geheel: een hoogtepunt voor ons!

Om 20:00u startte de avond met het energieke en vrolijke ‘I came to magnify’ waarbij de koorleden vanuit alle hoeken en gaten van de kerk langzaam samensmolten tot een sterke formatie. De muzikale begeleiding met o.a. een talentvolle saxofonist speelde vlekkeloos en werd aangevuld door soliste Elize Verlaan, die met haar stem en vooral tijdens haar solonummer ‘Hallelujah- Aleluyah’ de zaal een brok in de keel bezorgde.

We hebben geprobeerd onze liederen te omlijsten met vertellingen, interactie met het publiek, continue visuele ondersteuning en choreografie van Erwin van Heusden. Aan ‘I am your child’ verleende Taisa Stolk haar medewerking, ze gaf er dansend haar interpretatie aan.

Onder leiding van Leon van Veen hebben wij u getracht mee te nemen in een afwisselend muzikaal programma, schakelend tussen het opzwepende ‘Thank you lord’ tot het indrukwekkende en kleine ‘My tribute’. Afsluitend met de zegenbede, waarna er gelegenheid was tot felicitaties, een kleine tentoonstelling over 20 jaar Promising Voices en het weerzien van oud koorleden. Ook voor eventuele geïnteresseerde nieuwe leden was er na afloop van het concert ruimte om sfeer te proeven en het koor wat beter te leren kennen. De reacties waren na afloop warm en lovend. U was zichtbaar onder de indruk en had genoten, zo bleek ook uit de vele bedankjes en complimenten. Dit doet ons goed en ook hier zijn wij erg dankbaar voor!

Op dinsdagavond 24 juni en 1 juli organiseren wij open repetities. U bent allen, zowel mannen als vrouwen, van harte welkom in de Ichtuskerk. De repetities starten om 20:15u en eindigen rond 22:15u. Geen zangervaring vereist. Voor foto’s van het jubileumconcert, de inloopavonden, de agenda of het koor in het algemeen kijkt u gerust verder op onze website!

© 2015 Promising Voices | Interkerkelijk koor | Cookiebeleid
Top
Volg ons: